BikeTalks

TitluBikeTalks


Despre ce e vorba?


BikeTalks sunt discuții relaxate pe diferite teme de bicicletă, toate având în centru un invitat cu o poveste de zis.


Bicicleta a devenit un lucru interesant pentru mulți oameni, motiv pentru care ne-am hotărât să creăm seri în care să stăm la povești plecând de la această pasiune comună. Invităm pe cineva cu o poveste interesantă, ascultăm, punem întrebări și discutăm liber.


Experiențele personale sunt miezul întâlnirii, dar mereu le alegem astfel încât să ilustrăm un subiect mai larg: organizarea unei ture, ABC-ul mecanicii de bicicletă, cicloturismul, etc.

Firul serii începe mereu cu welcome tea (la noi chiar de fiecare dată ne întâmpinăm oaspeții cu ceai) și cu discuții de bun venit. Apoi „intrăm în pâine” și ascultăm povestea: o călătorie extraodinară peste 2 continente, reușita unui om cu program ultraaglomerat de a intra în formă și de a termina triatloane, evoluția unui ciclist profesionist în România. Treptat - treptat, noi, cei care ascultăm, începem să punem întrebări despre subiect și totul ajunge o largă discuție. La aproximativ 2 ore de la primul „Bună seara…”, suntem iar în hol, iar cu ceai și schimbăm ultimile idei, ca și cum ar trebui să ajungem la vreo concluzie. De fiecare dată concluzia e aceeași: bicicleta are povești interesante și vrem să mai auzim.


OSearăDeBikeTalksCând sunt serile BikeTalks?


Ne ocupăm cu organizarea BikeTalks-urilor în special toamna și iarna, când magazinul este mai liber.

Ziua dedicată lor este joia și începem la ora 7. Chiar dacă de cele mai multe ori așteptăm oamenii până mai târziu, avem grijă să terminăm până la ultimul metrou.Cine poate veni?


BikeTalks sunt și vor fi seri deschise. Oricine este binevenit.

Singura limitare e dată de numărul locurilor, maximum 30. De aceea uneori vom ruga oamenii să ne confirme participarea pe mail și vom merge pe principiul „primul venit, primul servit”.

Dar în afară de locuri, primim cu aceeași încântare și oameni la început de drum, și pentru cicliști cu multe mii sau zeci de mii de kilometri în șa. La fel cum echipa noastră s-a unit în jurul bicicletei, credem că o seară de povești poate strânge o comunitate. Primul sezon

1. Cum ne pregătim de o tură pe bicicletă
2. Cum ne îngrijim bicicleta
3. Cum petrecem timpul pe bicicletă feat. Traian Goga
4. Pașii de la corporatist full time la triatlonist full passion feat. Răzvan Varabiescu
5. Keeping the Bike Running
6. O tură cu bicicleta peste jumătate de Glob - feat. Radu Diaconescu
7. Descifrarea ciclismului de perfomanță - feat. Alex Ciocan
8. 8205 km pentru Lumină, Free Miorița - feat. Iulian Angheluță
9. Construirea unei echipe de ciclism - de la juniori, la Cupa Mondială - feat. Ulisse Gheduzzi
10. Marocul pe bicicletă feat. Radu Diaconescu


ColajSeriBikeTalksUrmătoarea seară de BikeTalks


Vom începe un nou sezon de BikeTalks în toamna lui 2015.

La fel ca la edițiile anterioare, vom anunța și comunica detalii pe pagina noastră de facebook.


Te așteptăm!


Linie